Какво точно е нужно реално знаем за лазерната епилация

Какво точно трябва да разберем за лазерната епилация
Ненужното по-голямо окосмяване по нашето тяло абсолютно винаги е бил кошмарът на жените.

laser hair removal

Красивата част от населението, за да стане с много гладка и прекрасна кожа, се подлага на огромни процедури, за да премахне космите.
Във войната с тях са позволени почти всички начини – самобръсначки, маска за махане на косми, епилатор и още много неща.

В древността нежните половинки са ползвали кремък, смола, течен карамел, пчелен мед и често смес с арсен или гасена вар, които често оставяли сериозни следи по кожата. В наши години точно тези начини са както отживелица, хем методите не са се изменили много.

Най-лекия, много бърз и ефикасен метод си е електрическата самобръсначка

Слабите страни му обаче са, както също наистина добре знаете, е в точно това, че много скоро на другия ден малките косъмчета поникват и веднага след продължителното му приложение те се превръщат в доста по-черни, дебели и гъсти.

С най-голям дълъг ефект са начините, с които косъмчето се отстранява заедно с корена. Кола маската и епилаторът осигуряват този резултат. И двете операции обаче са свързани с болка и време.

Маската за махане на косми почти винаги се създава перфектно, когато е приготвена от козметик в подходящо за тази цел студио. Това струва ценно време и пари.

В лични условия несъмнено може да се извършва, но не много жени съумяват да се преборят със задачата.

Щом се отнася до епилацията, тя се прави у дома и е нужно да се презаредите с спокойствие, доста свободно време и пространство, на което космите безпроблемно да падат и след това да бъдат почистени.

Както много ясно се вижда, всички тези варианти притежават своите предимства, но и имат немалко недостатъци, а в крайна сметка космите не спират да си растат и да изискват от нас и през няколко дена да ги отстраняваме.
Реалното, което ще е нужно да разбирате малко преди да отидете на епилация с лазер е, че е нужно косъмчетата да не са махани от коренчетата най-малко три-четири седмици преди посещението.

Принципно, колкото по-силен е косъмът или много по-гъсто окосмяването, толкова по-задоволителен е резултатът след малко на брой процедури.
И да, няма как тези неща да се случат с магическа пръчка след 1-2 процедурни посещения, медицината още не е стигнала до толкова голямо ниво.
Нужни са поне шест посещения, за да се отстрани окосмяването и ефектът да се бъде за по-дълго време.

Точно преди да отидете на епилация с лазер, космите трябва да са обръснати. Задължително трябва да бъдете запознати с процедурата от страна на специалистите, които сте решили да посетите, както в сайта за процедури за лице

Ако наистина центърът за епилация с лазер, който сте харесали, е достатъчно коректен и надежден, то експертите в центъра нито веднъж няма да ви излъжат, че методът е абсолютно без болка и ще отстрани косъмчетата на СТО% и завинаги.

За различни въпроси, които ви притесняват, се отправете към специалист дерматолог. Не се излагайте на такава процедура без да сте наясно какво реално представлява тя и не се оставяйте да бъдете подвеждани.