Метод по епилация с лазер – ефективна, безболезнена, безопасна

laser hair removal

Продецурата по епилация с лазер – ефективна, безболезнена, безопасна

Запитването за дълготрайно, ефективно и безболезнено премахване на космите на тялото е на дневен ред от десетилетия и интересува доста повече съвременни жени и мъже. За първи път за щастие въпросът среща своето правилно решение и то се назовава лазерна епилация.

Метода по епилация с лазер представлява третиране на космените фоликули благодарение на тактично отправени лазерни импулси. Безсъмнено това оказва влияние в/у самия растеж на косъма и съответно осигурява видимо по-продължителни постижения от всички други процедури по премахване на космите, присъстващи до момента.

За какъв точно вид окосмяване и кожа е подходящо обработването с лазерна епилация?

кратката версия е – третирането е подходящо за всеки един тип кожа и окосмяване. Актуалните лазерни системи вършат работа с много различни видове и дължини на лазерните импулси. Всичко това осигурява напълно ефективно и безопасно въздействие, също за светлите и тънки косми, охарактеризирани за белите типове кожа, така и на по-тъмни косми, имащи обикновено хората с тъмен фототип. Най-често метода по лазерна епилация се прави от експерти в областта, и начално квалифицират вида на окосмяването и кожата, и съответно определят точно какъв конкретен вид лазерен импулс би въздействал най-хубаво в конкретния момент. На лице са също така и съвременни видове апарати, съвместявайки в себе си разнообразните норми за лазерна епилация, като по този начин се постигат максималните възможни ефекти за перманентно премахване на космите.

Какви точно части на тялото ни е възможно да бъдат обработвани с епилация с лазер?

Метода по лазерна епилация е приложима над безусловно всички зони на тялото ни, включително и най-деликатните като лице, гърди, предмишници и триъгълник. Както казахме вече, резултатността на метода не се засяга от типа на окосмяването. Това важи и за безопасността и – тя е гарантирана и пълна, независимо от мястото на окосмеността.

Точно колко операции с лазерна епилация са необходими за придобиване на постоянно отстраняване на космите?

Скоростта, за която ще се реализира мечтания ефект, е субективна и главно зависи от условия като тип на кожата, хормонален фон на човека и растежна фаза на косъмчето по време на цялата процедура. Стандартно при много от пациентите серията операции с епилация с лазер постига искан ефект между шестата и 8мата процедура.

Мъчителна ли е цялата процедура?

Модерните лазерни технологии са разработени по този начин, че да гарантират възможно най-добър уют за пациента по време на епилация с лазер. Чувството, което бихте почувствали по време на процедурата, може да бъде обяснено като съвсем леко пощипване, но определено не можем да говорим за изпитване на болка. Накрайниците, с които се работи, притежават специални механизми за охлаждане, а това превръща излагането на епилация с лазер безболезнено и безопасно, а локалната упойка – напълно ненужна.

Сайтът:  премахване на татуировки