Най-удобните възглавници за 2021г.

Добрата възглавница е ключова за спокоен сън, но намирането на най-добрата не е проста задача.

възглавници нани


С толкова много възможности за избор в магазините, всичко се свежда до вашите лични предпочитания към материала и вашата позиция на сън.
Хората, които спят на една стра да изберат дебела, твърда възглавница; възглавницата не трябва да бъде много твърда, а по-скоро удобна.
Целта е главата и шията да са подравнени така, че когато лежите, врата да не се накланя в никаква посока.

Възглавница Нани

Идеален баланс между мека и твърда, тази възглавница е изработена, чрез комбинация от парчета мемори пяна и микрофибърни елемнти, които са невероятни на усещане.
Възглавниците Нани са подходящи за всеки един вид матрак.

Възглавницата, е подходящ за всички позиции на сън, тъй като идва с допълнителна височина, която можете да добавите или премахнете лесно у дома си, за да създадете свой собствен съвършен височина.

Просто бъдете внимателни, когато настройвате височината на възглавниците Нани; може да лесно да я направите доста висока за добър сън.
Тя може да се пере в машина, така че лесно можете да го поддържате чист и ще си върне първоначалната форма.

На всичкото са направени редица тестове в лаборатория, като се показва че спомогна за подобряване на качеството на съня им. Да не говорим, това е един от най-добрите продукти в Amazon с над 30 000 отзива от пет звезди от потребители, които го наричат „най-добрата възглавница правена някога“.
Ако търсите да закупите такава възглавница, купете онлайн възглавници Нани от Orangefrog.

Възглавница от Пух

Не се заблуждавайте от ниската му цена: Тази възглавница от пух се представи отлично и изпревари много по -скъпите стилове в нашия тест.
Като начало, тя издържа на напрегнати лабораторни тестове, без да губи формата си, след като приложихме натиск и без да се свива дори след няколко цикъла в пералната машина.
Пълнежът е алтернатива, която имитира истински пухени клъстери, докато външният капак е луксозен памучен сатен.
Тестерите му дадоха добри резултати в области като комфорт и цялостно удовлетворение и отбелязаха, че харесват как е лек, пухкав и дори изглежда страхотно на леглото.

Възглавница с пяна

Тази възглавница спечели най-високите общи оценки от нашите анкети.
Те й дадоха перфектни резултати за комфорт, подкрепа и цялостно удовлетворение , плюс това се казва, че поддържа формата си и ги кара да се събуждат без болка
Това е едно от нещата, на които трябва да чувствате, за да повярвате:

Изненадващо плюшен, но все още поддържащ благодарение на иновативната си комбинация от настъргана мемори пяна с мек и пухкав капок (естествено влакно, подобно на памука, но усещащо се по-копринено).
Пълнежът е регулируем, така че работи с множество стилове на сън или за хора, които често сменят позициите си.

Само имайте предвид, че не може да се измие напълно, затова препоръчваме да използвате протектор за възглавници, за да го издържите дълго.
Най-важното е да знаете какво точно търсите и да Ви бъде удобна.

Ако желаете да закупите онлайн възглавници, то посетете сайта на orangefrog.bg за матраци и възглавници.