Няколко съвета как точно ефективно да се обличат момчетата

Закупуването на висококачествени и стилни дрехи за мъже е в състояние да изглежда цяло предизвикателство за доста мъже.

Тук сме направили детайлно ръководство – изготвено от дизайнери и господа, което ще е от полза по няколко различни варианта – как точно да намерете мъжки дрехи, които наистина няма да ви накарат да иамте вид на просто облечени, да изглеждате наистина стилни и дори да се облече добре с високо качествено облекло за малко пари . Понякога дори едни анцузи, може да изглеждат много добре върху един мъж, ако са избрани правилно, като тези мъжки анцузи от Mexess
Жените доказано са по-добри в в това да избират дрехи, така че момчета, слушайте! Това са 10 незаменими правила за купуване на дрехи за мъже:
1.Разгледайте сайтовете за мъжки дрехи
Първата крачка, ако наистина не сте в света дрехи, е да си направите абонамен или да получите по различен вариант няколко каталога за мъжки дрехи. Тази стъпка е най-правилния вариант да разберете какви дрехи се комбинират коректно и с какви дрехи ще изглеждате глупаво. Регистрирайте в онлайн шопове и всеки един каталог, който продава мъжки дрехи

 1. Пазарувайте мъдро
  В случай, че намерите дреха, и тя ви харесва и ви пасва идеално, вземете два броя, най-добре в различни цветове ( сайтове за интернет пазаруването е възможно ефективно да ви бъдат полезни, за да икономисате пари). Ако харесате мъжки дрехи в даден онлайн магазин или каталог, регистрирайте за месечният абонамент с имейли, тъй като точно там се показват повечето дрехи. Дрехите цветово неотрални обикновено са по-безопасен залог от пъстрите и ще се задържат повече време във вашият гардероб; цветните дънки често не са от добрите идеи и е много трудно да се съчетаят.
 2. Купете дрехи, които прилягат
  Много лесно е да осъзнаете, кога дрехите са твърде тесни. Не е необходимо да влизате във фитнес залата, за да иамте вид на по-вталени в тези дрехи. Важното е да запомните, че тялото ви ще има такъв обем, като дрехите ви. Ако дрехите ви с 2 размера по-големи, дефакто ще изглеждате с 2 размера по-едри. Нито един не иска точно това. Всички, дори по-широки мъже, изглеждат 100 пъти по-добре с точния размер мъжки дрехи. Мъжките ризи е нужно да са плътно по тялото, като не са по-широки на едно и много тесни на друго място, и най-вече трябва да са правилни по раменете.
 3. Подберете цветове, които наистина харесвате
  Не наблягайте на тази стъпка дали даден нюанс приляга добре на вас. Повечето цветове изглеждат добре на всички мъже, ако са избрани коректно. Не взимайте розов цвят или лилаво, ако това казват тенденциите – безсъмнение те са хубави нюанси, но също така са много неудобни, трудно се комбинира. За значително по-лесно съчетаване, ако това е супер важно за вашето тяло, само и единствено подберете няколко нюанса и закупете всичките си дрехи в именно тези нюанси.
 4. Нито веднъж не се обличайте в черно
  Този цвят не ви кара да бъдете по слаб. Просто те прави да изглеждаш така, сякаш не си облякъл други мъжки дрехи. Ако наистина носите чисто черна риза, е забранено да носите тъмни панталони. Ако наистина мислите, че изглеждате по-добре така, напълно сте в грешка. Всъщност, не носете нито дори една блуза и дънки в еднакви нюанси.